2021-04-06 12:36Pressmeddelande

Sista boken i trilogin har släppts - Ödesryttarna: Mörkret faller

Ödesryttarna: Mörkret Faller är den sista och avslutande delen i författaren Helena Dahlgrens trilogi om Lisa, Anne, Linda och Alex. Trilogin är en del i Star Stables satsning i att uppmuntra tjejer och killar till att läsa mer fysiska böcker.
 
"Soul Riders: Darkness Falling", som är bokens engelska titel, är ett spännande äventyr där världens öde ligger i händerna på de fyra Ödesryttarna och deras hästar. De står nu inför sitt svåraste uppdrag hittills - Mr Sands ondskefulla planer hotar att förstöra livet på Star Stable-ön Jorvik, och endast Lisa och hennes vänner kan stoppa honom. Men för att lyckas med uppdraget måste de lära sig att hantera magiska krafter. Vännerna har dock ont om tid och måste istället förlita sig på styrkan i deras systerskap för att lyckas.

Trillogin finns att köpa eller ladda ner som ebok alternativt ljudbok på de flesta bokhandlarna och läsapparna runt om i landet. 


Om Om Star Stable

Star Stable är ett hästäventyr online som erbjuder unga tjejer möjlighet att genomföra uppdrag, samtidigt som de utforskar Jorviks fantasivärld från hästryggen. Spelets 3D-värld skapades för tjejer mellan 8 och 18 år, har en halv miljon aktiva spelare i månaden i över 180 länder och har översatts till 14 språk. Spelet Star Stable (Star Stable Online/SSO) ägs, utvecklas och drivs av Star Stable Entertainment AB, med säte i Stockholm.